top of page

De ce ar trebui să vă rasfatati cu o piscină în această iarnă


S-ar putea să credeți că iarna este cel mai rău timp pentru a cumpăra și construi o piscină în curtea din spate din cauza vremii proaste, a serilor întunecate și a lipsei de oportunități de utilizare a acesteia. Mai gandeste-te. Cu o gamă largă de opțiuni de design pentru piscină pe care le oferă Linea Azzurra, puteți crea o piscină în timpul iernii, care este potrivită pentru toate anotimpurile și care vă poate transforma grădina într-un paradis tot timpul anului. La urma urmei, dacă cumperi o piscină pe care o poți folosi tot anul, mai degrabă decât doar vara, este o investiție mult mai buna.

Faceți din construirea piscinei "proiectul meu de iarnă". Unii oameni au nevoie întotdeauna de un proiect. Alții au nevoie în special de unul în timpul iernii pentru a ii menține focalizati în ultimele luni. Dacă sunteți în căutarea unui proiect care să vă țină entuziasmat și motivat, atunci ce acțiune mai bună decât să vă ajutam să proiectați și să construiți o piscină în curtea din spate? Ati putea să vă îmbunătățiți propria casă, sau poate că o construiți în cea de-a doua casă sau casă de vacanță pentru a face excursii de vară mai interesante? Oricum, e un mod sigur să te ții ocupat pe toată durata iernii.

O piscină nu este doar pentru Crăciun. Aveți rude care par să aibă totul și nu știți ce ar trebui să le cumpărați? De ce să nu le faci Crăciunul și intregul an mult mai interesant cu un cadou mare și apreciat? O piscină ar putea fi cel mai bun cadou de Crăciun pe care familia l-a primit-o vreodată, iar cu instalatorii noștri specializați în bazine de înot, am putea să-ți instalam sau contruim piscina într-o chestiune de zile. Mai mult, dacă optați pentru încălzirea piscinei, ați putea să vă balaciti în piscina de Boboteaza...

Pregătiți-vă pentru vară. Un exercitiu de imaginatie: vara vine în toată gloria, cu zile insorite fara sfârșit și temperaturi de peste 35 de grade. Decideți că acum este un moment minunat de a investi într-o piscină, deoarece nu ați plătit pentru o vacanță în acest an. Aranjați ca piscina dvs. să fie instalată în luna august, când aveți timp liber pentru a supraveghea proiectul. Piscina dvs. este finalizată și gata de a fi folosită până la jumătatea lunii august, dar apoi morii se rup și nu veți avea șansa să o utilizați luni întregi. Iarna este cel mai bun moment pentru a instala o piscină pentru că nu vă folosiți grădina în acest moment și, odată ce vremea devine mai bună, nu veți pierde nici o zi insorita.

Mentineti talia subtire si in timpul iernii. Când vremea proastă devine o obișnuintă, atunci brusc opriți jogging-ul, sezoanele sportive sunt la final și ajungeți să stați mai mult în degeaba, va uitati la televizor și mâncați mâncare confortabilă. Investiti acum intr-o piscina si veti putea pastra kilogramele in minus prin exercitii in minunata ta "sala de sport". Evident, costul este mai scump decât un abonament la o sală de gimnastică, dar veți fi mult mai motivați dacă este în curtea proprie! Linea Azzurra vă ofera mai multe opțiuni in functie de anotimp, inclusiv piscine izolate, acoperite și semi-acoperite.

O piscină durează mai mult decât o vacanta. Înotul în vacanță este uimitor, deoarece puteți exersa sau vă puteți relaxa. Dar dacă ai avea acel sentiment de vacanta acasă tot timpul? Vacantele sunt intotdeauna prea scurte și, odată revenit acasă, este sfârșitul luxului. O piscină înseamnă că vă puteți bucura de acea senzație de vară acasă oricând veti dori. Explorați variantele de design pentru piscină pentru a găsi unul care se potrivește stilului tău de viață. De la piscine simple în aer liber încălzite, până la piscine ecologice cu autocuratare și instalații de interior superbe, va oferim tot ceea ce veti avea nevoie pentru a vă bucura întotdeauna de acest sentiment de vacanță.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page