top of page

10 Sfaturi Pentru a Pregati Piscina Pentru Vara - partea II

Continuam cu cele 10 sfaturi pentru deschiderea piscinei

6. Rezumati-va la o singura sursa de informare

Când vine vorba de îngrijirea piscinei, este o idee bună să obțineți toate informațiile de la o singură sursă. Luați-o de la mine, această industrie nu poate fi de acord cu nimic.

Puteți merge la magazinul local de piscine pentru a obține informații despre cum să schimbați nisipul din filtru și apoi să mergeți la magazinul de piscine vecin și vă vor spune că nu trebuie să vă schimbați nisipul.

Ideea este, dacă rămâneți la o singură sursă de informare, nu veți avea probleme. Sperăm că este chiar aici la Linea Azzurra. Ne puteți întreba ceva despre piscina dvs. și / sau jaccuzzi pe Facebook sau pur și simplu printr-un e-mail la: comenzi@lineaazzurra.eu

7. Șocul este cel mai bun prieten al tău

Dacă aveți o piscină pentru care ati ales sa faceti sanitizarea cu clor, atunci Clor-șocul este cel mai bun prieten al tău. Introducand clorul-șoc in apa piscinei, nivelul clorului in apa ajunge rapid până la nivelul la care ajută la uciderea bacteriilor și la eliminarea clorului inactiv care și-a făcut treaba și trebuie să plece.

Dacă sunteti intampinati de un dezastru verde cand ati descoperit piscina în acest an, atunci șocul va fi nu numai cel mai bun prieten al tău, ci și sufletul tău pereche.

Pe piata sunt diferite produse mai eficiente sau mai putin eficiente. Cercetati inainte de a porni la deschiderea piscinei, calculati nevoile in functie de volumul de apa din piscina si de concentratia clor-socului la care va ganditi.

8. Curatati bine prelata inainte de a o depozita

Recomandam intinderea completa a prelatei langa piscina si curatarea ei cu un detergent cat mai putin spumant. Puteti folosi chiar si detergent pentru spalarea masinii! Frecati bine cu o perie si limpeziti cat mai bine. Lasati-o la uscat.

Daca folositi detergenti specializati pentru curatarea prelatelor de piscina, aveti avantajul de a nu fi nevoit sa lasati prelata la uscat. Da! Prelata poate fi depozitata si fara sa o uscati daca folositi aceste produse.

9. Utilizați un container din plastic pentru a vă păstra prelata de iarnă

Daca nu aveti deja asa ceva, la Hornbach, Dedeman sau oricare alt magazin de acest tip puteti gasi containere din plastic suficient de mari pentru a putea depozita in siguranta prelata pe perioada in care nu este folosita. Un tomberon de gunoi (curat!) cu capac este ideal. Asigurati-va ca volumul containerului este destul de mare incat sa incapa prelata.

Prelata pentru acoperirea piscinei in timpul ierniit rebuie protejata pentru a nu fi a fi mâncata de insecte, șoareci, mucegaiuri sau alti dăunători în timp ce aceasta este depozitata. Prelata de iarnă va dura mult mai mult.

10. Relaxati-va

Odata incheiate operatiunile de deschidere a piscinei pentru vara, aveti dreptul la putina relaxare. O bere, un gratar incins... satisfactia ca ati dus la bun sfarsit o operatiune de pe urma careia beneficiati toata vara... Intr-adevar le meritati.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page